مجله خبری و آموزشی هوش مصنوعی

کسب درآمد با تولید محتوای حرفه‌ای و منظم به کمک هوش مصنوعی

توسط همایون آزادپور
منتشر شده: آخرین بروز رسانی در تاریخ ۰ اظهار نظر

بدون تعارف بگم از وقتی از هوش مصنوعی برای تولید محتوا استفاده می‌کنم سرعت کارم چندین برابر شده. بخصوص مدل‌های جدید توی ترجمه و تولید محتوای یونیک، مهارت خوبی پیدا کردن. مشکل ما این بود که علاوه بر چند سایت و وبلاگ، برای شبکه‌های اجتماعی مختلف مثل توییتر و اینستاگرام هم می‌بایست مطلب تولید می‌کردیم و این کار ما رو سخت و وقت‌گیر کرده بود.

روشی که ما پیدا کردیم باعث شد توی تولید پست‌های وبلاگ تا ۶ برابر و توی تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی تا ۱۲ برابر افزایش سرعت داشته باشیم. البته برای بعضی مطالب حساسیت بیشتری داشتیم. مثلا من ممکن بود برای ترجمه یک مقاله تخصصی و تولید پست یک روز کامل وقت بزارم. اما حالا ظرف نیم ساعت یا یک ساعت می‌تونم این کار رو انجام بدم. اگه به تولید محتوا علاقه دارید توی این مطلب روشی رو یاد می‌گیرید که باهاش می‌تونید درآمدزایی کنید.

تولید محتوا برای وبلاگ

حتما توی شبکه‌های اجتماعی با مطالبی مواجه شدید که بعد از خوندنش متوجه شدید با ماشین ترجمه شده. ترجمه ماشینی معمولا با گوگل ترنسلیت انجام میشه و بعضی‌ها بدون ویرایش اون رو منتشر می‌کنند. جالب این‌که همین پیج‌ها وقتی دقت کنید متوجه میشید کلی هم فالوور دارن. یعنی با همین مطالبی که با گوگل ترنسلیت ترجمه‌ش کردن و حتی زخمت یه ویرایش کوچیک رو هم به خودشون ندادن تونستن کلی دنبال‌کننده دست و پا کنند.

راستش اون اوایل من از گوگل ترنسلیت به خاطر همین مسایل استفاده نمی‌کردم. اما بعد با بالا رفتن حجم نیاز به محتوا، مجبور شدم ازش استفاده کنم. گرچه مجبور بودم تقریبا تمام متن رو بازنویسی کنم چون ترجمه گوگل – به خاطر تحت اللفظی بودن – چندان خوانا نیست بخصوص وقتی که با یه متن پیچیده یا نگارش خاص روایت‌های انگلیسی مواجه باشید.

مدل‌های اولیه chatgpt هم از این نظر چنگی به دل نمی‌زد. اما با ظهور مدل 4o اوضاع کاملا تغییر کرد. حالا دیگه میشد روی ترجمه‌های هوش مصنوعی حساب کرد. در اینجا ما با دو وضعیت مواجه شدیم. یکی در مورد متن‌هایی بود که با زبان و نگارشی ساده نوشته شده بودند که هوش مصنوعی به خوبی از پس درک مطلب و ترجمه برمیومد. اما وقتی یه سراغ متن تخصصی با نگارش پیچیده می‌رفتی، باز هم نیاز به بازنویسی بود.

ترجمه مقاله با هوش مصنوعی

برای نگارش مقاله و پست‌های وبلاگ، هم‌نگار، ابزارهای جالبی توسعه داد. حالا می‌شد لینک یه مقاله انگلیسی رو بهش بدی و یه مقاله جدید تحویل بگیری. اما اگه به عنوان نویسنده دوست داری هنوز هم بخشی از کار رو خودت به عهده بگیری از ابزار ترجمه متن میشه استفاده کرد. کاری که من انجام میدم.
توی چالش‌های جدیدی که داشتیم بعد از تجربه‌های بسیار، متوجه شدیم نسخه جدید هوش مصنوعی گوگل یعنی Gemini، توی متن‌های پیچیده بهتر عمل می‌کنه. اما باز هم نیاز به بازنویسی داره. خب اگه قرار باشه بازنویسی متن رو به طور کامل من انجام بدم خصوصا برای مقالات طولانی، کار باز هم تقریبا زمان‌بر میشه.

اینجا کار جالبی که توی هم‌نگار انجام شده این هست که متن اولیه با Gemini ترجمه میشه. متن ترجمه شده توی ویرایشگر هم‌نگار نمایش داده میشه، جایی که به ابزارهای ویرایش محتوای هوشمند دسترسی داری. توی این ابزارها یه گزینه برای بازنویسی وجود داره. این ابزار از مدل 4o متعلق به chatgpt استفاده می‌کنه. chatgpt بازنویسی متن رو به خوبی انجام میده. بنابراین بعد از ترجمه اولیه، من کلیه پاراگراف‌هایی که نیاز به بازنویسی داره رو با ابزار بازنویسی در ادیتور هم‌نگار ادیت می‌کنم.

بدین ترتیب، یه مقاله طولانی و پیچیده که نیاز به یک روز زمان برای ترجمه‌ش داشتم توی مدت کوتاهی کمتر از یک ساعت تکمیل میشه.

پس روش ما برای ترجمه مقاله تخصصی این هست:

  • ترجمه اولیه مقاله با گوگل Gemini
  • بازنویسی پاراگراف‌های مورد نیاز با chatgpt مدل 4o

برای این کار از ابزار ترجمه متن در تحریریه هوشمند هم‌نگار استفاده می‌کنیم.

ابزار ترجمه محتوای انگلیسی و تولید مقاله جدید به زبان فارسی

به غیر از ترجمه اختصاصی، شما می‌تونید از ابزار تولید محتوای هم‌نگار به طور مستقیم استفاده کنید. در اینجا سرعت شما هنوز هم بیشتر میشه. کافیه وارد ابزار ترجمه و تولید محتوا از وب بشید و لینک مقاله انگلیسی رو بهش بدید. روی دکمه کلیک کنید تا یک مقاله کاملا جدید به زبان فارسی، بر اساس اون مقاله انگلیسی به شما تحویل بده. در اینجا خروجی معمولا کامل هست و نیاز به بازنویسی -مگر در موارد خیلی محدود- نداره.

ابزارهای دیگه‌ای هم وجود داره. مثلا می‌تونید لینک یکی دو منبع فارسی رو بهش بدید و بر اساس اون‌ها یک مقاله جدید تولید کنه. بدین ترتیب شما در طول روز می‌تونید تعداد زیادی مطلب در موضوعات مختلف تولید کنید. مطالبی کاملا تازه، اصیل و سئوپسند. و هر وبلاگ یا پیجی رو با این مجموعه محتوا می‌تونید به نقطه اوج برسونید.

تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی

برای تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، توییتر، تلگرام و .. هم می‌تونید از این امکانات استفاده کنید. هم‌نگار ابزارهایی برای تولید پست اینستا و توییت و تلگرام هم داره که به همین طریق، می‌تونید لینک بهش بدید و پست تحویل بگیرید. محتوای مورد نظر شما می‌تونه به زبان فارسی یا هر زبان دیگه‌ای باشه.

یک لینک از محتوای وب به هر زبانی رو وارد کنید و با یک کلیک، هم‌نگار بهتون یه رشته توییت، یه کپشن اینستا و یا یک پست تلگرامی اورجینال و جذاب تحویل میده.

بدین ترتیب شما می‌تونید مطالب جذاب وب، یا مطالب سایت یا فروشگاه خودتون رو، به سادگی به یه رشته توییت یا کپشن اینستا تبدیل کنید و اون رو در صفحات خودنون منتشر کنید. تولید منظم و روزانه محتوای اصیل و جذاب، در رشد فالوورها و افزایش ترافیک سایت و فروش‌تون اثر شگفت‌انگیزی داره. کافیه این کار رو در طول دستکم سه ماه امتحان کنید و نتایج عظیمش رو ببینید. اگه به دنبال کسب درآمد هستید و به تولید محتوا هم علاقه دارید پس دیگه معطل نکنید.

این مطالب هم پیشنهاد می‌شود

پیام بگذارید