مجله خبری و آموزشی هوش مصنوعی

نشریه Sports Illustrated با هوش مصنوعی مقاله می‌نویسد و به نام نویسندگان مستعار جا می‌زند

توسط هم‌نگار بلاگ
منتشر شده: آخرین بروز رسانی در تاریخ ۰ اظهار نظر

طبق گزارش‌ها نشریه Sports Illustrated مقالاتی را با هوش مصنوعی منتشر کرده و بعد آنها را به نام نویسندگانی که وجود خارجی ندارند، جا زده است. این نویسندگان کذایی عبارتند از «درو اورتیز» که «بیشتر عمر خود را به سیر و سیاحت گذرانده» و «سورا تاناکا» که «خوره تناسب اندام است و دوست دارد غذاها و نوشیدنی های مختلف را امتحان کند.»

قضیه وقتی لو رفت که عکس نویسندگان این نشریه در یک وب‌سایت تولید تصویر با هوش مصنوعی پیدا شد و تازه باید بدانیم این چیزی محدود به این نشریه نیست و در بسیاری جاها فراگیر شده است.

البته راشل فینک، سخنگوی گروه آرنا که Sports Illustrated را منتشر می‌کند، هنوز هم این مطلب را کلیت مطالب را هوش مصنوعی تولید کرده، رد می‌کند.

بعد از افشاگری، به یک باره نویسندگان جعلی ناپدید شده‌اند. در مقاله‌هایی که حاوی نکات نویسندگان تولید شده توسط هوش مصنوعی هستند، یک سلب مسئولیت به این صورت گذاشته شده: «این محتوا توسط شخص ثالث ایجاد شده است.” تحریریه Sports Illustrated در ایجاد این محتوا دخالتی ندارد.»

در ماه اکتبر، هم به صورت مشابهی در بالای مقالات منتشر شده توسط Reviewed، یک سایت بررسی محصولات توسط مصرف‌‌کنندگان جمله‌های سلب مسئولیت گذاشته شده بود.

در آن مورد، کارکنان سایت، کارفرمای خود را به انتشار محتوای آشکارا تولید شده توسط هوش مصنوعی متهم کردند. لارک ماری آنتون، سخنگوی گانت – Reviewed- در آن زمان گفت که یک شرکت شخص ثالث داستان‌ها را تهیه کرده است و گانت تأیید کرده است که این مطالب توسط هوش مصنوعی تولید نشده است.

به هر حال چه کار هوش مصنوعی باشد و چه نباشد، به نظر می رسد یک شرکت پشت مقالات عجیب در Reviewed و Sports Illustrated است.

بررسی‌های دیگر نشان داده که مقالات Sports Illustrated کار شرکت AdVon بازمی‌گردند. نشانی ایمیل یکی از مقالات در نشریات دیگر هم دیده می‌شود. برخی از آنها واقعی به نظر می‌رسند و پروفایل های لینکدین دارند.

AdVon هم جریم خصوصی نویسندگانش را حفظ می‌کند و خودش ادعا می‌کند در این مورد تحقیق می‌کند.

سوال این است که آیا AdVon انبوهی از محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را برای ناشران تولید می‌کند و آن را به عنوان کار انسانی معرفی می‌کند؟ یا اصلا نشریات اهمیتی نمی دهند؟

سوال اساسی‌تر این است که اگر مقاله‌ای واقعا سودمند باشد و یا حاصل ترکیب هوش مصنوعی و کار انسانی باشد و موضوعاتی بدیع را بررسی کرده باشد، چه فرقی می‌کند که نویسنده انسانی یا هوش مصنوعی داشته باشد؟ تولید برخی از قسمت‌های مقالات فقط کار مغزی بیهوده هستند و شاید بهتر باشد این قسمت‌ها را بعدها هوش مصنوعی انجام بدهد و در عوض تخیل و انسانی کردن مقاله و افزودن تجربیات واقعی و کنترل نهایی به انسان سپرده شود.

منبع

از طریق

این مطالب هم پیشنهاد می‌شود

پیام بگذارید