در رویداد «روز هک»، افراد علاقمند گردهم میآیند و سعی میکنند با شناسایی مشکلات، نرمافزارهای متنباز را بهبود دهند.
نتیجه گردهمایی در انتشارات «اسپرینگر نیچر» انتشار یک کتاب دانشگاهی در حوزه مالی و حسابرسی به زبان آلمانی با استفاده از هوش مصنوعی بود.
نسخه کاغذی کتاب «کاربردهای احتمالی جیپیتی در امور مالی، ارزیابی و حسابرسی» در ماه اکتبر با قیمت ۴۹.۲۹ یورو و نسخه دیجیتال آن به قیمت ۴۰ یورو به فروش رسید.
این ناشر در سال ۲۰۱۹ هم کتابی در مورد «باتریهای لیتیومیون» را که با استفاده از هوش مصنوعی توسط یک برنامه کامپیوتری به نام «بتا رایتر» نوشته شده بود، منتشر کرد.
به نظر میرسد که این فقط خلاصهای از ۱۵۰ مقاله موجود در پایگاه اطلاعرسانی شرکت انتشاراتی «اسپرینگر نیچر» در این زمینه بوده است.
برای نگارش این کتاب که در حوزه مالی است، از مدل «جیپیتی ۳.۵» که توسط شرکت هوش مصنوعی «اوپنایآی» ایجاد شده، همچنین همه «پرومپتها» استفاده شده است.
پرومپتها در چارچوب الگوریتمهای مبتنی بر هوش مصنوعی، دستورهایی بودند که انسانها به ماشین دادند تا ماشین بتواند با استفاده از آنها پاسخ مناسب و مربوط به سؤالات را بدهد.
در هر حال مداخله انسانی برای نگارش این کتاب بسیار ناچیز بود. نویسندگان و ویراستاران این کتاب فقط در طول «روز هک» از این الگوریتم استفاده کردند.
سخنگویان شرکت انتشاراتی «اسپرینگر نیچر» به ماهنامه فرانسوی «علم و آینده» گفتند که این تجربه نیاز به «آمادهسازی دقیق» داشت.
آنها با بیان اینکه علاوه بر موضوع کتاب، عنوان، عنوان فرعی و فهرست مطالب را از پیش تعیین کرده بودند، گفتند که تنها هدف برگزار کنندگان «روز هک»، نهایی کردن یک نسخه از این کتاب در حوزه مالی بوده است.